Sunnies: GENTLE MONSTER uit hip Seoul

Screen Shot 2016-01-17 at 22.09.48

Jongens, even tussen ons, maar hebben jullie het ook in de gaten? Dat de Koreanen met een serieuze overname bezig zijn? Het begon natuurlijk allemaal al met PSY die de hitlijsten bestormde met zijn Gangnam Stijl.
Open ik Pinterest dan zag ik nooit zoveel fijne looks voorbij komen, allemaal geschoten tijdens Seoul Fashion Week. En dat niet alleen. Ik zie veel te schattig verpakte Koreaanse beautyproducten en schoonheidsgeheimen van de Koreaanse vrouw. Open ik Instagram dan kom ik er plotseling achter dat de meeste bloggers die ik volg ook Koreaans zijn; Chriselle Lim, Patricia Chang, Momma Sohn en nog wat. Het moge wel duidelijk zijn, Korea is hip and happening.

12310558_1112548318785204_4913646291633338843_n

Niet gek dus dat het zonnebrillenmerk dat mijn hart heeft gestolen ook uit Seoul komt. GENTLE MONSTER heeft echt de meest aparte monturen in bijzondere kleuren en materiaalgebruik. Denk cat eye met multicolor acetate of strakke zwarte monturen voor de Holly Golightly van 2016. Wil je het simple and clean houden? Kies je voor een flinterdunne gouden aviator of simpel rond montuur. Man, ik wil ze allemaal. Compleet over the top? Hebben ze ook wat voor!

Zie hier één van mijn suikerzoete stijliconen uit New York met zo’n Koreaanse beauty op haar neus.

 

En dus kan ik zelf niet achterblijven. Voor nu kies ik voor een zwarte variant om nog even de winter door te komen. En straks? Misschien één van onderstaande gekleurde eye catchers.

#gentlemonster #sunglasses #bringthesun #sunnies #selfie #hoh #houseofhubner

Een foto die is geplaatst door Chloë Hubner (@houseofhubner) op

 

TELLMELOF16M2LOVESOMEONEP62MGD_2 DIDIAGPD12M_2

 

Ook een Gentle Monster?
Neem contact op met NEXT DEPARTMENT voor verkooppunten en informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *