Inspiratie: for the love of … (wij gaan verhuizen!)

Voor wie het nog niet had meegekregen:

9176ce67e661ab62fcb140da854a432b

WIJ GAAN VERHUIZEN!

Vorige week is ons huis in de verkoop gegaan en hebben wij inmiddels de eerste kijkers gehad. Ja, dat lees je goed. Binnen een week hadden wij al 5 bezichtigingen staan! Ongelofelijk.
Maar man, wat een hectiek! Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat ben ik er maar druk mee. Van het hele huis schrobben en speelgoed-vrij maken tot verse bloemen voor op tafel halen. Ik kan jullie vertellen dat het een hele opgave is om je huis in perfecte staat achter te laten als je een baby hebt die 1) alles wat jij netjes neerlegt weer net zo hard omver trekt, 2) absoluut niet op één plek wil blijven zitten en 3) het presteert vlak voor je weg moet wezen zijn luier vol te poepen. Ik zie al voor me hoe die bezichtiging gaat. ‘En hier is zo te ruiken de babykamer?’

Dan de grote vraag: wáár gaan jullie naartoe?
Na lang discussiëren (lees: ruzie trappen), overleg en praten hebben Lennart en ik besloten richting het westen van het land te trekken. Lennart werkt sinds een jaar weer in Den Haag en reist iedere dag 4 uur met de trein. Dat vond hij al niet heel geweldig, maar nu dat hij Elliot soms een paar dagen achtereen (bijna) niet ziet omdat hij nog slaapt als hij ‘s ochtends weg gaat en net naar bed is als hij ‘s avonds thuis komt, hebben we besloten dat het tijd is om Arnhem te verlaten. Ook vinden wij dat Arnhem als stad niet veel meer is, maar dat is persoonlijk… Kortom: op naar een nieuw avontuur!

Op de vraag of wij al wat op het oog hebben. Toevallig liep ik deze week tegen iets moois in Den Haag aan, wat wij zeer binnenkort gaan bezichtigen. Ik durf hier natuurlijk nog helemaal niks over te zeggen (ik wil het ik wil het!), maar mijn inspiratie deel ik al wel graag met jullie 😉

1 2 3 4 5 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *