Inspiratie: Elli-Jopie

Ok, ik weet dat je niks moet idealiseren voordat je er ook maar bent geweest, maar dit huis… Ohhh!!
Een tijdje geleden omschreef ik mijn droomhuis in deze post. En dit huis komt akelig dichtbij. Om te beginnen is het een oud huis waardoor er een veel speelsere indeling is. Glas in lood? check. Visgraatvloer? check!! Klassieke schouw? Check! Tuintje? Check! Spuuglelijke keuken? Check (maar hoera voor verf)! Chloë die ‘s nachts niet ligt te dromen, maar alleen maar aan het huis denkt? Dubbel check.

Morgen gaan wij maison Elli-Jopie live meemaken, ik kan niet wachten. Hier alvast mijn ideeën voor ons (hopelijk) nieuwe onderkomen.

dh1 dh2 dh4 Processed with VSCOcam with a6 preset dh6 dh3
(deze witte tegeltjes zitten al in de badkamer. Zucht en zwijmel)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *